Eksterne Nyheder

abf-rep.dkAndre link

Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation

Det går rigtig godt med ABF’s arrangementer, der for tiden sætter flere rekorder. Derfor var det en tilfreds Hovedbestyrelse i ABF, der mødtes i april, hvor de også fik vendt sejren med værdiansættelsesloven og godkendt planen for det kommende Landsmøde.
Posted: May 7, 2024, 8:00 am
Valgfrihed i opgavefordelingen, mere åbenhed om bestyrelses¬arbejdet og muligheden for sociale aktiviteter med naboerne får flere andelshavere til at melde sig til fællesopgaverne i A/B Griffenfeldsgade 37-39.
Author: Jan Klint Poulsen
Posted: May 2, 2024, 12:00 pm
Forening har været igennem klimaskærmrenovering med drift-og vedligeholdelsesplanen som styringsværktøj og nu med et forbedret energimærke. Kom til gratis ABF-arrangement om energirenoveringer.
Posted: April 30, 2024, 8:00 am
Bedre muligheder for at unge kan købe andelsboliger, samt fokus på finansiering og bæredygtighed, var blandt de ting der blev vendt til den store jubilæumsdebat hos ABF Bornholm, der både fejrede kredsens første 30 år og hovedorganisationens 50 år.
Posted: April 25, 2024, 12:00 pm
A/B Jojo på Nørrebro er med-initiativtager og driver et nyt bydelsnetværk om bæredygtige boliger og byggeri. Torsdag den 25. april kl. 19-21 går det løs og din forening kan være med. Amager og Vesterbro er næste skridt.
Posted: April 24, 2024, 12:00 pm
Højesteret har taget stilling til et principielt spørgsmål i anledning af et erstatningskrav fra en køber på grund af mangler ved et badeværelse. I sagen havde sælger selv renoveret badeværelset, som ikke var udført håndværksmæssigt korrekt. Højesteret fandt, at køber havde ret til erstatning for udbedringsomkostningerne, også selvom udgifterne oversteg det beløb, der var betalt for badeværelset, fordi sælger havde handlet ansvarspådragende.
Posted: April 16, 2024, 12:00 pm
Medlemsbladet ABFnyt april Hovedstaden og medlemsbladet ABFnyt DK er på vej ud i postkasserne over hele landet - og I kan allerede nu læse de to blade digitalt.
Posted: April 16, 2024, 8:30 am
Fra og med den 15. april 2024 er der er flere nye muligheder, når I skal værdiansætte jeres andelsboliger. ABF forklarer her lidt nærmere, hvad I kan og hvad I skal være opmærksomme på.
Posted: April 15, 2024, 12:00 pm
En strid om, hvornår en aftale om overdragelse er endelig, gjorde udslaget, da en andelsboligforening blev dømt ansvarlig for ikke at informere en andelsboligsælger om en mulighed for stigende priser. Bestyrelsen skulle også have informeret sælger om muligheden for at bruge en reguleringsklausul. ABF minder i den forbindelse om, at det er vigtigt, at bestyrelserne er åbne om alt hvad der sker, som kan påvirke andelshaverne og deres økonomi.
Posted: April 13, 2024, 8:00 am
Tre små kneb har forbedret vandtryk og -temperatur i A/B Esbern Snares Gade 20-22. Bliv klogere på foreningens brugsvand, når forårets Mød Eksperterne KBH slår dørene op 6. maj hos Nordea.
Posted: April 10, 2024, 12:00 pm

ABF-Rep – Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation

Tag mig til deres side, Nyheder |ABF

Bolius – Boligejernes Videnscenter

Bolius Temasiderhttp://www.bolius.dk/temasider/

Indeholder en lang række af temaer fx. Indretning af boligen, Lamper, Nyt køkken

Oldfruens fif – http://www.bolius.dk/oldfruens-fif/

Tidligere oldfrue Grethe Henriksen har i 19 år sørget for, at Marienborg og siden hen Gråsten Slot har været skinnende rene.

Handiman.dk – For gør det selv typen

Gå til handiman.dk – http://handyman.dk/

Få gode råd, og læs reglerne for gør-det-selv arbejde. Hvad må man?
Du kan også oprette en opgave og let indhente tilbud hos en professionel.