Eksterne Nyheder

abf-rep.dkAndre link

Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation

Tre kommuner har tabt en retssag om ulovlig opkrævet moms på renovationsregningen. Landets 98 kommuner afventer fortsat information i forhold til den videre proces.
Author: Lise Clemmensen
Posted: June 28, 2022, 2:00 pm
Den 1. juli bliver den tidligere lejelov og boligreguleringslov erstattet af en ny lejelov og ny lov om boligforhold. Andelsboligforeninger skal være opmærksomme på at få rettet deres dokumenter, hvis der henvises til lejeloven i dem.
Author: Anne Kristensen, juridisk chef for ABF
Posted: June 28, 2022, 12:00 pm
Torsdag d. 23. juni udsendte erhvervsministeriet en rapport vedrørende finansiering af andelsboliger. Men de tiltag, der er blevet præsenteret i rapporten, er så små, at de ikke reelt løser noget. Det mener Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF), som også har deltaget i udvalgsarbejdet.
Posted: June 23, 2022, 3:00 pm
Københavns Kommune skal være CO2 neutral i 2025, og tilbyder sammen med HOFOR Energispring Benchmark, som kan sammenligne jeres forenings energiforbrug med naboens. Målet er mindre varmeforbrug, så den grønne omstilling bliver billigere at føre ud i livet.
Author: Lise Clemmensen
Posted: June 15, 2022, 1:00 pm
Flere andelsboligforeninger har søgt og fået penge fra kommunale puljer til legeplads, borde og grønne områder takket være foreningens ildsjæle. En række kommuner og fonde har puljer, som foreninger kan søge.
Author: Lise Clemmensen
Posted: June 8, 2022, 1:00 pm
Lørdag den 1. oktober 2022 inviterer ABF til landsmøde i Nature Energy Park, Odense.
Author: ABF
Posted: June 8, 2022, 12:00 pm
Andelshavere har mulighed for at bruge andelsboligen som sikkerhed, hvis de vil låne penge - hvad enten det er til at købe boligen eller blot til forbrug. Her får du overblikket over, hvad man som andelsboligforening skal gøre, for der er mange ting, man skal være opmærksom på.
Author: Karina Egholm, økonomisk rådgiver
Posted: May 31, 2022, 1:00 pm
Regeringen og Finans Danmark har indgået en partnerskabsaftale om attraktive grønne lån til udskiftning af olie- og gasfyr. Alle foreninger får brev fra myndighederne om den videre proces.
Author: Lise Clemmensen
Posted: May 25, 2022, 12:00 pm
Brandalarmer og forsikringer kan forebygge brand i foreningen og sikre en god nattesøvn. Få gode råd til brandforebyggelse.
Author: Lise Clemmensen
Posted: May 10, 2022, 8:00 am

ABF-Rep – Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation

Tag mig til deres side, Nyheder |ABF

Bolius – Boligejernes Videnscenter

Bolius Temasiderhttp://www.bolius.dk/temasider/

Indeholder en lang række af temaer fx. Indretning af boligen, Lamper, Nyt køkken

Oldfruens fif – http://www.bolius.dk/oldfruens-fif/

Tidligere oldfrue Grethe Henriksen har i 19 år sørget for, at Marienborg og siden hen Gråsten Slot har været skinnende rene.

Handiman.dk – For gør det selv typen

Gå til handiman.dk – http://handyman.dk/

Få gode råd, og læs reglerne for gør-det-selv arbejde. Hvad må man?
Du kan også oprette en opgave og let indhente tilbud hos en professionel.